Main Page Sitemap

Forum over sexadvertenties.nl


forum over sexadvertenties.nl

kijk inderdaad naar de publieke omroep die geen seksreclames heeft. Het wordt tegenwoordig wel erg makkelijk om alles en iedereen de schuld te geven en niet naar jezelf te kijken. Hier werden nun in regelmäßigen Abständen neue lcos und lcms Versionen als Betatest-Varianten abgelegt. Of dat zinvol is is weer een hele andere discussie, maar de consument bepaalt in dit geval wel.

Als kinderen dingen zien doen ze het niet gelijk na hoor (al je uitlegt hoe het zit). Waar het om gaat is dat reclame (en of het nou om sex gaat of niet) altijd onverwacht komt. Gast, re: sexadvertenties op de commecielen, uhm Kun jij lezen? LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst.

Forum cerita sex, Sex forum nl,

Ik ben in ieder geval voor. AriedeK, re: sexadvertenties op de commecielen, dat is dus niet helemaal waar. De makers er van moeten zich schamen er zijn tenslotte nog jonge kijkers op dit tijdstip. Er zijn ook mensen die wel van sex houden en mensen die bepaalde tekortkomingen hebben. Ventileer hier jouw mening.

En de partij verdient geen hoofdletters. Toen waren we nog allemaal fatsoenlijk maar de normen en waarden zijn ver te zoeken tegenwoordig. Verificatie code, neem contact met ons op via e-mail als u vragen hebt. Omhoog Gast Re: sexadvertenties op de commecielen tja wel erg dat die reclames na sesamstraat komen.


Sitemap