Main Page Sitemap

Getinte vrouw scheert kutje kaal en word geil


getinte vrouw scheert kutje kaal en word geil

snijden. Als je jezelf daar ooit al eens hebt laten waxen, dan weet je dat je bilhartjes wel eens de moeite kunnen zijn! Zorg ervoor dat je haartjes zeker nog maar.6 cm lang zijn of zelfs korter. Stap 3/3: Vermijd irritatie, roodheid en jeuk. Dit komt omdat er sommige bacterin de overhand zullen krijgen.getinte vrouw scheert kutje kaal en word geil

Meer en mér mannen en vrouwen scheren hun schaamhaar, maar dit vereist wel enige finesse. Of je nu man of vrouw bent, het proces is hetzelfde scheer het haar weg en voorkom huidirritatie. Je schaamhaar scheren doe je best op de correcte manier, lees hier hoe. Jonge, meisjes Seks enkel maar te vinden.

Je schaamhaar scheren doe je best op de correcte manier, lees hier hoe. Nadat je klaar bent, neem je een kijkje in de riolering, naar de vloer en je scheermes. Voorkom dat je porin kunnen verstoppen, want anders zullen ze ontsteken en puistjes creren. ( het stoppel ritueel ). Wrijf je kruis dan even in met een warme, vochtige handdoek voor een aantal minuten! Om ze te trimmen trek je de haartjes best wat omhoog, weg van de huid en snij je ze af met een klein, scherp schaartje of een speciale trimmer (zonder roterend hoofd). Hier is een professionele tip: gebruik een suikerscrub om je huid te exfoliren. Vermijd crèmes die geparfumeerd zijn of kleurstoffen bevatten. Dit zal het gemakkelijker maken om je grof, ruw schaamhaar te scheren; Misschien lijkt dit wel een overbodige stap, maar het zal het langdurig scheerproces veel fijner maken. De pijn duurt enkele seconden, je kan het aan! Het is érg gemakkelijk om de boel schoon te maken als je je trimt over het toilet en daarna scheert in de douche. Trek je huid strak.


Sitemap