Main Page Sitemap

Geil verhaal vriendin van mijn vrouw


geil verhaal vriendin van mijn vrouw

gelikt worden door Marga, ohhh wat geil jaaaa, lik mn clitoris hard lik me klaaaaarrrrrrrr ahhhhhhh. Ik had haar helemaal klem, ze kon geen kant meer op, en beukte hard in haar volslanke lijf. Voordat ik hem bestel kan ik hem misschien wel een keer van je lenen om te kijken hoe het bevalt, zei ik en ondertussen liet ik mijn vingertoppen over het kruis van haar panty gaan.

Vriendin van mijn vrouw Gratis Sex verhaalgeil verhaal vriendin van mijn vrouw

Moet ik ermee ophouden?, vroeg ik vriendelijk. Ik zette de roterende kop tegen haar kutje en duwde hem naar binnen. Beiden hadden ze een kaal kutje. Met haar ene hand pompte ze de vibrator in en uit haar kut terwijl ze met haar vinger van haar vrije hand haar clitoris bewerkte. Ik schrok hier wel een beetje van, omdat ik geen idee had hoe Maaike op mijn fantasie zou reageren. Ik durfde nu wat vrijer te praten en zei tegen haar het schijnt jou ook niet onberoerd te laten. Een enorm orgasme maakte zich van haar meester die ze trillend en kreunend onderging.

De aanblik van Marga met de bewegende vibrator in haar hand maakte mij nog geiler dan ik al was, zei Maaike. Even dan, want ik wil geen gedonder met zwangerschappen, en dan moet je op mijn billen spuiten, dat vind ik geil. We gingen de kleedhokjes. In én doorgaanse beweging drukte ik mijn pik langzaam in haar neukspleet, en begin haar in een rustig tempo te neuken. Ik voldeed graag aan haar wens en begon haar flink stevig te neuken. Voorzien van een heerlijk ruikende parfum duwde ze me direkt de trap op naar boven, richting slaapkamer. Dan kom ik altijd gigantisch klaar.


Sitemap