Main Page Sitemap

Snel sex na baarmoederverwijdering


snel sex na baarmoederverwijdering

penis. Volgens haar heeft het gevoel van de baarmoedermond vooral te maken met de zuigende werking. De auteur geeft een korte historische schets, met een leuke inleiding over de metafysische betekenis van de baarmoeder. En dat vaginaal orgasme is die zuigende werking. Tja, die emotie zit czy jest sex w kinie erotycznym archen nl er wel, maar er zit een 'gat' in mijn lijf. De info of ervaringen zijn schaars en/of moeilijk te vinden.

Vaak verkrampen je bekkenbodemspieren, waardoor de vaginaopening gesloten aanvoelt. Tuulik, het kan allemaal veel erger. Moos1 Gast Geplaatst: 19:07 hoi allemaal ik had geen keus, mijn baarmoeder en mond moesten eruit, deze operatie is nu 8 weken geleden, en we hebben 1 keer sex gehad, een terleurstelling, het voelde anders, alles, en ik kreeg geen orgasme, waardoor je dus niet.

Je hoeft niet meteen voor de leer te gaan. Inderdaad, je krijgt dezelfde onderzoeken op je scherm. Helaas mijn G-spot doet niets meer, is door de laatste bevalling aan stukken gegaan totaal ruptuur). En hoe komt het eigenlijk dat je pijn hebt? Bij mij is het vaginaal verwijderd.

snel sex na baarmoederverwijdering


Sitemap