Main Page Sitemap

App met mij


app met mij

de patint via een enkele klik bij zijn eigen huisarts uitkomt. Herhaalrecepten, afspraken plannen, vragenlijsten invullen? De gratis versie van de app geeft toegang tot 4 welkomst meditaties, 7 preview meditaties van elke moment en 2 muziek tracks. De app MijnDokter stroomlijnt een tijdrovend deel van de dagelijkse communicatie tussen patint en assistent. Elke dag even ontspannen met het relaxmoment. Wij hebben sinds 2012 ervaring met ontwikkelen van apps voor opdrachtgevers als Makro, ManpowerGroup, De Librije en Dusseldorp BMW. We werken echter niet alleen voor grote spelers, vandaar ook onze pakketten. Een korte pauze tijdens een drukke dag. De extra tijd van de assistent kan gebruikt worden voor meer ondersteunende spreekuren voor de huisarts.

Simpel en makkelijk in gebruik, je kan de app gratis downloaden in de Google Play en App store. . AppMKB is dé no-nonsense-partner voor bedrijven die een app op maat willen hebben. Altijd een calm down momentje bij de hand. Drie uur per dag aan de telefoon kan omgezet worden in een uur effectief informatie verwerken. De app bevat meer dan 10 uur ontspannende (achtergrond)muziek. Meditation Moments Members hebben toegang tot bijna 100 geleide meditaties en visualisaties, varirend van 3 45 minuten. . Door ons alleen maar op apps te richten en doelgericht, praktisch, efficint en voordelig te werken hebben we de positie van marktleider bereikt.

Het draaien van spreekuren is en blijft de basis van de huisartsenpraktijk. In rust de dag afsluiten en perfect voor diepe slaap. Gefilterde en gecontroleerde informatie zorgen ervoor dat het maximale aantal patinten geholpen kan worden op het spreekuur. Ontwikkel je verbeeldingskracht, voor inspiratie, inzichten en innerlijke kracht. Bewust wakker worden en met aandacht beginnen. Meer efficintie in het werk van de assistent met behulp van de app levert meer op dan alleen tijd: werkplezier, meer controle en minder stress. Heerlijk ontspannen en fijn als achtergrondmuziek. Met Chathosts kunnen op onze website uitgebreide online chatgesprekken worden gevoerd maar zijn fysieke afspraken niet mogelijk. Een goede app motiveert je met een openlijk of verborgen spelelement. Voor mij bleek de combinatie van de app, een taalschool, Jim, avondlessen en een boek of twee heel effectief te zijn.


Sitemap